芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 芬兰语阅读 » 新闻摘要 » 正文

第一个《愤怒的小鸟》主题游乐园在芬兰开幕

时间:2012-04-29来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:TAMPERE. Srknniemen huvipuistoon Tampereelle tnn avattu maailman ensimminen (第一个) Angry Birds - seikkailupuisto (冒险乐园) hertti kansainvlist (国际) huomiota heti avajaispivnn. CNBC-tv-kanava oli kuvaamassa seikkailu
(单词翻译:双击或拖选)
TAMPERE. Särkänniemen huvipuistoon Tampereelle tänään avattu maailman ensimmäinen(第一个) Angry Birds -seikkailupuisto(冒险乐园) herätti kansainvälistä(国际) huomiota heti avajaispäivänään.
 
CNBC-tv-kanava oli kuvaamassa seikkailurataa tänään. Reportaasi leviää yhtiön Aasian(亚洲), Euroopan ja Pohjois-Amerikan lähetyksiin.
 
Myös Kiinan virallinen tietotoimisto on käynyt tekemässä puistosta jutun.
 
"On nyt vasta tajuttu, että tämä on maailmalla kärkijuttu. Ulkomaalaisia toimittaja(记者) on tulossa lisää kymmenittäin", ihmetteli Särkäniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.
 
Puisto jouduttiin avaamaan keskeneräisenä(未完成). Sadoista koristeellisesta yksityiskohdasta(细节) ja esimerkiksi äänimaailma saadaan kohdilleen vasta myöhemmin pidettäviin virallisiin avajaisiin(正式开幕) mennessä.
 
Seikkailupuisto on toteutettu yhteistyössä huvipuiston ja Rovion kanssa. Laitteet(设备) ja seikkailuradan on maksanut huvipuisto.
 
Itse puisto ei ole järin suuri, mutta se sopii päiväkoti- ja osin ala-aste ikäisille. Seikkailupuistossa on kaksi uutta laitetta, iso seikkailurata ja pelejä. Kun puisto valmistuu täysin, siellä käymällä saa kännykkäpeleihin(手机游戏) uusia päivityksiä.
 
"Me saatiin tietää keväällä tästä puistosta ja ollaan odotettu, että päästään tänne. Tää oli kiva laite, kun meni niin korkealla ja kovaa", sanoi Olivia Virtanen, 7.
 
"Birdsejä tulee sisään ovista ja ikkunoista. On pelejä, leluja ja vappupalloja. Joka muodossa riittää ja alkaa pikkuhiljaa(慢慢的) tulla korvista ulos itsellä, mutta kun lapset tykkäävät, niin mikäs siinä", kommentoi Olivian isä Sami Virtanen.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(2)
100%

热门TAG: 芬兰语新闻 游乐园 愤怒的小鸟


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表