芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 芬兰语阅读 » 新闻摘要 » 正文

瑞士车难中受害者大部分为小孩

时间:2012-03-14来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:Sveitsiss ( 瑞士) on sattunut vakava bussionnettomuus( 巴士意外), jossa on kuollut 28 ihmist. Kuolleista 22 on lapsia( 儿童), viranomaiset kertoivat keskiviikkoaamuna( 周三上午). Sen lisksi 24 lasta on loukkaantunut( 受伤). Lo
(单词翻译:双击或拖选)
Sveitsissä (瑞士)on sattunut vakava bussionnettomuus(巴士意外), jossa on kuollut 28 ihmistä.
 
Kuolleista 22 on lapsia(儿童), viranomaiset kertoivat keskiviikkoaamuna(周三上午). Sen lisäksi 24 lasta on loukkaantunut(受伤). Loukkaantuneita on kiidätetty neljään Valais'n alueen sairaalaan.
 
Bussi törmäsi tuntemattomasta syystä(不明原因) seinään tunnelissa valtatie A9:llä Sierren kaupungin lähellä. Sen jälkeen bussi törmäsi päin tunnelin seinässä ollutta pelastussyvennystä. Onnettomuus sattui tiistai-iltana kello 21.15 paikallista aikaa.
 
"Ensimmäisten tietojen mukaan kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan (司机失去对车辆的控制)ja [bussi] kosketti reunakiveystä. Sen jälkeen se sinkoutui keula edellä suoraan kohti tunnelissa ollutta hätäpysähdyspaikkaa”, Valais'n kantonin poliisin tiedottaja Renato Kalbermatten sanoi sveitsiläislehden Tages Anzeigerin mukaan.
 
Belgialaisen Le Soir -lehden mukaan bussi ajoi kovalla nopeudella tunnelialueella, jossa on 100 km/h nopeusrajoitus(车速限制).
 
Bussissa oli kaikkiaan 52 ihmistä, muun muassa kaksi koululuokkaa Belgiasta. Lapset olivat palaamassa kotiin talvilomalta(寒假). Lapset olivat kotoisin Belgian hollanninkieliseltä alueelta Lommelin ja Heverleen kaupungeista. Toisen koulun oppilaat pitivät laskettelureissustaan blogia, jossa oli kuvia lapsista laskettelemassa.
 
Nuorimmat (最小的)kuolonuhrit olivat 11- ja 12-vuotiaita, kertoivat hollantilaiset ja belgialaiset verkkosivustot. Kuolleiden joukossa oli myös bussin molemmat kuljettajat. Belgialaisviestinten mukaan bussissa oli myös yhdeksän hollantilaislasta.
 
Kristillisen järjestön järjestämällä lomareissulla oli belgialaislehtien mukaan kolme bussia. Onnettomuusbussi ajoi niistä viimeisenä, ja edellä ajaneet bussit jatkoivat matkaansa Belgiaan huomaamatta onnettomuutta.
 
Belgian ulkoministeri Didier Reynders kertoi, että uhrien tunnistus on yhä kesken. Hän kuvaili onnettomuutta "käsittämättömäksi" ja vahvisti, ettei onnettomuudessa ollut osallisena muita ajoneuvoja.
 
Monet omaisista elivät vielä yli 12 tuntia onnettomuuden jälkeen epätietoisuudessa. Kaikkien kuolonuhrien henkilöllisyys ei ollut vielä aamupäivällä selvillä. Monet uhreista olivat pahoin ruhjoutuneita.
 
"Meidän pitää ottaa DNA-näytteitä", poliisista sanottiin sveitsiläislehti Blickille.
 
Belgian pääministeri Elio Di Rupo oli matkalla onnettomuuspaikalle.
 
"Tämä on surullinen päivä koko Belgialle", hän sanoi.
 
Sveitsiläissyyttäjä Olivier Elsigin mukaan onnettomuudesta tehdään perusteellinen tutkinta. Turmabussi(遇难巴士) oli uudehko(比较新的) ja siinä oli turvavyöt.
 
SF-kanavan kirjeenvaihtaja Ruth Seeholzer kertoi BBC:lle, että kaksikaistaisen tunnelin ajo-olot olivat onnettomuusaikaan normaalit. Liikenne ei ollut onnettomuusaikaan erityisen vilkasta.
 
 
 
Onnettomuuden pelastustyöt jatkuivat läpi yön. Poliisi tiedotti ensin ainoastaan useista loukkaantuneista ja kertoi 28 kuolonuhrista vasta aamulla.
 
Bussin etuosa painui sisään rajussa törmäyksessä. Pelastustyöntekijät joutuivat irrottamaan loukkuun jääneitä matkustajia.
 
Pelastustöihin osallistui lähes 200 pelastustyöntekijää ja muun muassa 12 ambulanssia ja kahdeksan helikopteria.
 
Valais'nkantonissa pidetyssä tiedotustilaisuudessa oli nähtävissä, kuinka järkyttyneitä yöllisessä onnettomuudessa työskennelleet pelastustyöntekijät olivat. Kantonin pelastusjohtaja Jean-Pierre Deslarzes oli pitkään sanattomana järkytyksestä, ja osa pidätteli kyyneleitään, Tages Anzeiger kuvaili. Kaikki pelastustöihin osallistuneet ovat shokissa, pelastusjohtaja kertoi tilaisuudessa.
 
Belgia lennättää tänään uhrien omaisia paikalle. Heille tarjotaan kriisiapua
 
 
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: 芬兰读物 芬兰新闻 芬兰语


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表