芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 走进芬兰 » 芬兰习俗 » 正文

CRI Online laajentaa monikielistä tarjontaansa

时间:2012-06-12来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:China Radio International (CRI) lissi keskiviikkona kuusi uutta kielt monikielisiin verkkopalveluihinsa. Hollanniksi, islanniksi ja norjaksi Kiina-tietoa vlittvt sivustot toteutetaan yhteistyss Radio86:n kanssa. CRI Online -verkkopalvelu ta
(单词翻译:双击或拖选)
China Radio International (CRI) lisäsi keskiviikkona kuusi uutta kieltä monikielisiin verkkopalveluihinsa. Hollanniksi, islanniksi ja norjaksi Kiina-tietoa välittävät sivustot toteutetaan yhteistyössä Radio86:n kanssa. CRI Online -verkkopalvelu tarjoaa uutisia ja tietoa Kiinasta nyt 59 eri kielellä.
 
Uudet monikieliset palvelut käynnistettiin virallisesti Beijingissä pidetyssä juhlaseremoniassa. Tilaisuuteen osallistui Kiinan hallituksen tiedotustoimiston varajohtaja Wang Guoqing, valtion radio-, elokuva ja televisiohallinnon varaministeri Tian Jin, China Radio Internationalin varajohtaja Wang Gengnian sekä Kiinassa palvelevia ulkomaisia diplomaatteja.
 
Uudet sivustot tarjoavat Kiina-tietoa valkovenäjäksi (belarusian.cri.cn), hollanniksi (nl.radio86.com), kreikaksi (greek.cri.cn), hepreaksi (hebrew.cri.cn), islanniksi (is.radio86.com) ja norjaksi (no.radio86.com).
 
CRI Online pyrkii näin vahvistamaan asemaansa monikielisten palveluiden tarjoajana ja parantamaan valmiuksiaan kansainvälisiin lähetyksiin ja kommunikaatioon. Uudet sivustot ovat jatkoa vuonna 2008 avatuille ukrainankielisille ja kroatiankielisille verkkopalveluille.
 
CRI Onlinen monikieliset ja multimediaa tarjoavat sivustot ovat nousseet suosituiksi väyliksi nettikäyttäjille, jotka etsivät tietoa Kiinasta omalla äidinkielellään.
 
Keskiviikkona avatut kuusi uutta sivustoa ovat ensimmäiset kyseisillä kielillä Kiinassa. Ne tarjoavat tietoa liike-elämästä, kulttuurista ja matkailusta Kiinassa sekä kiinalaista musiikkia ja ilmaisia kiinankielen oppitunteja multimedian eri muodoissa.
 
Kiinan radion ulkomaanpalvelu China Radio International perusti CRI Online -sivustonsa vuonna 1998. Tähän mennessä se on kasvanut monikieliseksi ja multimediaa tarjoavaksi palveluksi, joka käsittää 59 eri kieltä ja 18 webcast-asemaa.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: laajentaa monikielistä tarjont


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表