芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 走进芬兰 » 芬兰要闻 » 正文

Naistaikonautti saa erityiskohtelua

时间:2012-06-20来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:Valmistelut Kiinan ensimmist miehitetty telakoitumisoperaatiota varten ovat loppusuoralla, ja Tiangong-1 avaruusmoduulin vahvistettiin olevan suunniteltu erityisesti naiset huomioon ottaen. Maan ensimminen naistaikonautti tulee olemaan osan
(单词翻译:双击或拖选)
Avaruudessa käyneitä naisia, ylhäällä vasemmalla Valentina Tereshkova.
Valmistelut Kiinan ensimmäistä miehitettyä telakoitumisoperaatiota varten ovat loppusuoralla, ja Tiangong-1 avaruusmoduulin vahvistettiin olevan suunniteltu erityisesti naiset huomioon ottaen.
 
Maan ensimmäinen naistaikonautti tulee olemaan osana Shenzhou-9-avaruusaluksen miehistöä. Miehistö elää aluksessa 13 päivän ajan.
 
Vaikka aluksessa on vain 15 kuutiometriä tilaa, naistaikonautilla tulee olemaan erillinen vessa ja äänieristetty makuuhuone hänen yksityisyytensä suojaamiseksi, kertoi tutkija Pang Zhihao Kiinan avaruusteknologian akatemiasta.
 
”Hänellä on myös enemmän vettä käytettävissä vaahtokylpyä varten kuin miehillä, kansainvälisten sopimusten mukaisesti, ja hän voi myös tuoda erikoisvalmistettua kosmetiikkaa avaruuteen”, sanoi Pang.
 
Tiukat valintakriteerit
 
Liu Yangista tai Wang Yapingista tulee maan ensimmäinen nainen avaruudessa, kertoi Qi Faren, entinen Shenzhou-avaruusalusten pääsuunnittelija.
 
Kaksi ehdokasta valittiin 15 naisen joukosta. Tullakseen valituksi naisten piti olla naimisissa ja olla synnyttänyt luonnollisesti, kertoi Kiinan avaruusteknologian akatemian aikakauslehti Space International. Tämä varmistaa professori Xu Xianrongin mukaan sen että he ovat tarpeeksi kypsiä henkisesti ja ruumiillisesti.
 
Lisäksi valituilla ei tule olla arpia eikä voimakasta ominaistuoksua. Pang kertoi että arvet saattaisivat avautua ja alkaa vuotamaan verta avaruudessa, ja pienessä tilassa voimakas ominaistuoksu vain voimistuisi.
 
Viime hetken valmistelut
 
Kolme taikonauttia ovat saapuneet Jiuquanin avaruuskeskukseen Luoteis-Kiinaan ja läpikäyvät viimeisiä testejä. Tieteellisten testien suorittamiseksi matkalle avaruuteen otetaan mukaan myös eläviä perhosia.
 
Taikonauteilla on mahdollisuus nauttia yli 80 erilaisesta ruoasta ja juomasta sekä ruoanlämmittimestä, sekä käyttää kannettavaa tietokonetta videopuheluiden soittamiseen läheisilleen.
顶一下
(1)
100%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: Naistaikonautti saa erityiskoh


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表