芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 走进芬兰 » 芬兰要闻 » 正文

CRI:n pääjohtaja vierailulla gbtimesilla Tampereella

时间:2012-06-20来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:Vierailu on osa delegaation Euroopan kierrosta, jonka on tarkoitus vahvistaa yhteistyt eurooppalaisten yhteistykumppaneiden kanssa sek tehd kiinalaisille tutuksi lnsimaista kulttuuria ja tytapoja. Informaation vaihtamista gbtimesin toimitus
(单词翻译:双击或拖选)
Vierailu on osa delegaation Euroopan kierrosta, jonka on tarkoitus vahvistaa yhteistyötä eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä tehdä kiinalaisille tutuksi länsimaista kulttuuria ja työtapoja.
 
Informaation vaihtamista
 
 
gbtimesin toimitusjohtaja Zhao Yinong ja CRI:n pääjohtaja Wang Gengnian. (Lähde: gbtimes/Linda Sigurðardóttir)
GBTIMES OY:n toimitusjohtaja Zhao Yinong toivotti delegaation lämpimästi tervetulleeksi Tampereelle ja kertoi olevansa innoissaan siitä, että pääsee esittelemään täkäläisia toimintatapoja kiinalaisille yhteistyökumppaneille.Yhteistyön tarkoituksena on rohkaista Kiinan ja muun maailman välistä vuoropuhelua tarjoamalla erilaisten viestintävälineiden kautta keinoja tietojen vaihtoon.
CRI:n delegaatioon kuuluvat päätoimittaja Zang Julin, Global Broadcasting Median päätoimittaja Tian Yuhong, uutisosaston johtaja Zhu Boying, kansainvälisen osaston johtaja Zhong Renzong, Pariisin CRI:n toimipisteen johtaja Gao Shijun sekä CRI:n johdon assistentti. Matkassa on myös GBMM:n osakkaita.
 
The Third Angle - kolmas näkökulma
 
Vierailun aikana keskustellaan gbtimesin johtotavoista ja kehityssuunnitelmista, esitellään Pinninkadun netti-TV-toimintaa ja kosketusnäyttöteknologiaa, havainnollistetaan länsimaisia työtapoja ja esitellään yhtiön uutta “Third Angle”-konseptia.
 
Gbtimesin päätoimittaja Jussi-Pekka Koskiranta tiivistää, että käsite ”kolmas näkökulma” syntyi vastaamaan tarpeeseen haastaa eurooppalaisissa viestimissä vallalla olevia näkemyksiä.
 
“Talouskriisin heilautellessa maailman tasapainoa, on tärkeää laajentaa ihmisten maailmankatsomusta ja alkaa nähdä muuttuvan maailman mahdollisuudet. Tehtävämme on auttaa ihmisiä avaamaan keskusteluyhteys ja saada ihmisiä katsomaan asioita uudessa valossa. Juuri tätä on kolmas näkökulma”, täsmentää Koskiranta.
 
Kansainvälisen GBMM:n varajohtaja Henrik Resman lisää että, “Vierailu näyttää, että yrityksemme toiminnalla on kasvot, ja on lisäksi tärkeää aloittaa avoin kommunikaatio pääyhteistyökumppanin kanssa, jotta päästäisiin mahdollisimman toimivaan lopputulokseen yhteisessä päämäärässämme kertoa Kiinasta lännessä”.
 
Delegaation matka jatkuu Tampereelta Lissaboniin gbtimesin Portugalin toiminnan lanseeraustilaisuuteen perjantaina.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: pääjohtaja vierailulla gbtimes


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表