芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 走进芬兰 » 芬兰要闻 » 正文

Hu ja Putin tapasivat Pekingissä

时间:2012-06-20来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:Hu Jintao ja Vladimir Putin allekirjoittivat tapaamisessa useita kauppasopimuksia sek pttivt maiden kahdenvlisen kaupankynnin nostamisesta 80 miljardiin eutoon vuoteen 2015 menness. Lisksi Kiinan ja Venjn presidentit sopivat vastustavansa u
(单词翻译:双击或拖选)
Hu Jintao ja Vladimir Putin allekirjoittivat tapaamisessa useita kauppasopimuksia sekä päättivät maiden kahdenvälisen kaupankäynnin nostamisesta 80 miljardiin eutoon vuoteen 2015 mennessä.
 
Lisäksi Kiinan ja Venäjän presidentit sopivat vastustavansa ulkomaista väliintuloa Syyriassa sekä kehottivat intervention sijaan kansainvälistä yhteisöä tukemaan YK-lähettiläs Kofi Annanin rauhansovittelutyötä.
 
Kaksituntisen tapaamisen aikana Kiinan ja Venäjän johtajat päättivät myös yhteistyön lisäämisestä suurissa kansainvälisissä järjestöissä, kuten YK:ssa, G20-kokouksessa, BRIC-maiden kokouksessa sekä Shanghain yhteistyöjärjestössä.
 
Lisää yhteistyötä kansainvälisillä areenoilla
 
Hu Jintao totesi Kiinan ja Venäjän olevan ratkaisevassa kehitysvaiheessa, jossa maat kohtaavat haasteita ja epävarmuutta kansainvälisellä areenalla. Hän lisäsi, että osapuolten tulee tukea toisiaan alueellisissa ja globaaleissa kysymyksissä.
 
Vladimir Putin lupasi Venäjän lisäävän sotilaallista yhteistyötä Kiinan kanssa Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yhdysvallat on siirtänyt strategisen painopisteensä Lähi-Idästä Aasian ja Tyynenmeren alueelle.
 
Johtajien uskotaan keskustelleen myös Iranin ja Korean nieminmaan tilanteista. ”Yhteinen tavoitteemme on ratkaista kansainvälisiä kriisejä”, Venäjän presidentti kertoi medialle tapaamisen jälkeen.
 
Vierailu on Putinin ensimmäinen Aasian-matka hänen kolmannella presidenttikaudellaan. Myöhemmin tällä viikolla hän tapaa varapresidentti Xi Jinpingin sekä varapääministeri Li Keqiangin, joista odotetaan Kiinan seuraavaa presidenttiä ja pääministeriä.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: Hu ja Putin tapasivat Pekingis


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表