芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表

KOTOA POIS-12

时间:2024-05-16来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:FANNY. Ettk olisin sitten laiskana tll kotona?PENTTINEN. Kuinka kauvan sin tulisit laiskana olemaan? Min sinut naitan tu
(单词翻译:双击或拖选)
FANNY. Ettäkö olisin sitten laiskana täällä kotona?
 
PENTTINEN. Kuinka kauvan sinä tulisit laiskana olemaan? Minä sinut naitan tuota pikaa—
 
FANNY. Pappa—!
 
PENTTINEN. Niin, niin! Saatpa nähdä, kun sinä vaan koulusi lopetat, niin täällä on sulhasia kuin kirjavia kissoja ympärillä, että on kait vara valita—
 
ROUVA PENTTINEN. Siellä, Pöllismäellä, siellä et saisi miestä ikinä.
Tuskin lienee ainoatakaan herraa koko seudulla.
FANNY. Mitä minä niistä herroista—
 
ROUVA PENTTINEN. Herra siunaa—vanhaksi piiaksiko sinä sitten aijot jäädä? Kun hautaantuisit sinne sydänmaalle! Ei, Vanny, sinua ei vaan ole sitä varten kouluutettu, että sinusta vanha piika tehtäisiin. Ei ensinkään, niin paljon kuin tiedät. Johan sille nauraisivat kaikki ihmiset, ja Lintemanska kun pääsisi ilkkumaan.
 
FANNY. Opettajattarena voisi tuntea itsensä hyvin onnelliseksi.
 
ROUVA PENTTINEN. Mitä onnelliseksi! Ole hupsimatta tyhjää.
 
PENTTINEN. Tokko se Vanny tietääkään, kuka tänne tulee tänä iltana?
 
ROUVA PENTTINEN. Johan minä kerroin. Mutta luuletkos, että se oli hänelle mieleen? »Minkätähden, voi minkätähden käskettiin. Itsestään hänen olisi pitänyt tulla ensi kerran.» Semmoiset kiitokset siitä sait.
 
PENTTINEN. Ulkopuolelta hampaiden. Niinhän ne tytöt aina. Sulhasista eivät muka ole välittävinään, vaikk'eivät muuta ajattelekaan kuin niitä. Ilman vaan ovat olevinaan. Ja sinäkin sitten otat kaikki todesta.
 
ROUVA PENTTINEN. Niin, kyllähän ne muut, mutta tämä meidän tyttö on ihan eri sorttia. Kehen hänestä lienee semmoinen tullutkin.
 
PENTTINEN. Vähäpä sinä tiedät, mamma parka. Tohtori Ruuperin kanssakin hän on ollut luistelemassa, vaikkei ole meille mitään puhunut.
 
ROUVA PENTTINEN. Ole nyt! Ihanko todella? 
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: KOTOA POIS


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表
推荐内容