芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 走进芬兰 » 芬兰要闻 » 正文

Henkilökohtaista apua tarjoavat yritykset pulassa Kiinassa

时间:2012-06-26来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:Yh useampi kiinalainen haluaa sst aikaansa ja ostaa kuljetus-, siivous- ja muuttoapua yrityksilt. Kiinaan onkin syntymss uudenlaisia yrityksi. Siit huolimatta alan yritykset joutuvat kamppailemaan selvitkseen. Tilastojen mukaan Kiinassa on
(单词翻译:双击或拖选)
Yhä useampi kiinalainen haluaa säästää aikaansa ja ostaa kuljetus-, siivous- ja muuttoapua yrityksiltä. Kiinaan onkin syntymässä uudenlaisia yrityksiä.
 
Siitä huolimatta alan yritykset joutuvat kamppailemaan selvitäkseen.
 
Tilastojen mukaan Kiinassa on yli 5 200 henkilökohtaista apua tarjoavaa yritystä. Suurin osa yrityksistä on suurissa kaupungeissa kuten Pekingissä, Shanghaissa, Tianjinissa ja Chongqingissa. Yritykset tarjoavat apua niin kuljetuksissa, kotitaloustöissä, ostoksissa, toimistosiivouksessa kuin muutoissakin.
 
Yritykset mainostavat itseään tehokkaina, luotettavina ja huomaavaisina. Moni kiinalainen pitää palveluja jonkinlaisena kuriiripalveluna, muttei uskalla antaa postiaan yritysten kuljetettavaksi, koska kyseessä ei ole virallinen kuriiripalvelu.
 
Kannattavuus ongelmana
 
Aluksi Li auttoi ystäviään ostamalla heille junalippuja tai jonottamalla heidän puolestaan sairaalassa. Sitten monet muut opiskelijat ryhtyivät tekemään samaa, joten Li perusti yrityksen.
 
Yritykset tulot ovat yhä liian pienet, jotta toiminta olisi kannattavaa.
 
”Yrityksellämme on vaikeaa. Pääosin se johtuu alhaisista tuloista. Riittäisi, jos voisimme ansaita 10-15 juania joka asiakkaalta. Tällä hetkellä meillä on kaksi toimistoa Tianjissa ja kaikki tulot menevät työntekijöiden palkkoihin”, Li kertoo.
 
Monet muut yritykset kohtaavat samanlaisia haasteita. Tianjinissa yritysten määrä on pudonnut kymmenestä kahteen.
 
”Mielestäni meidän pitäisi matkia kuljetusyrityksiä, jotta saisimme verkoston. Jokaisessa kaupungissa pitäisi olla useita toimipisteitä ja osan pitäisi toimia jakelukeskuksina. Jos saamme kehitettyä yhteistyötä, kaikki yritykset voivat selviytyä ja löytää oman tapansa tarjota monipuolista palvelua”, Li uskoo.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: apua tarjoavat yritykset pulas


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表