芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 走进芬兰 » 芬兰要闻 » 正文

Kiina ja Venäjä eivät anna periksi Syyrian suhteen

时间:2012-06-26来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:Syyrian kriisi nousi esiin mys G20-maiden kokouksessa Los Cabosissa, Meksikossa. Kiina ja Venj ovat estneet veto-oikeudellaan lnsimaiden ja Arabiliiton yritykset tuomita Syyrian Bashar al Assadin hallinto YK:ssa. Erimielisyytt Assadin kohta
(单词翻译:双击或拖选)
Syyrian kriisi nousi esiin myös G20-maiden kokouksessa Los Cabosissa, Meksikossa. Kiina ja Venäjä ovat estäneet veto-oikeudellaan länsimaiden ja Arabiliiton yritykset tuomita Syyrian Bashar al Assadin hallinto YK:ssa.
 
Erimielisyyttä Assadin kohtalosta
 
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama totesi huippukokouksessa Assadin menettäneen kaiken oikeutuksen toimilleen. Obaman mukaan on myös mahdotonta kuvitella mitään ratkaisua Syyrian tilanteeseen niin, että Assad jää valtaan, Reuters raportoi.
 
Britannian pääministeri David Cameron totesi Venäjän presidentin Vladimir Putinin antaneen ymmärtää keskustellessaan Obaman kanssa, ettei hän halua Assadin pysyvän vallassa.
 
Puhuessaan toimittajille Putin piti kuitenkin kiinni Venäjän pitkäaikaisesta kannasta kansainvälisissä suhteissa. ”Uskomme, ettei kenelläkään ole oikeutta päättää muiden maiden puolesta, kuka pitäisi valita valtaan, kuka pitäisi syöstä vallasta”, Putin sanoi.
 
Niin ikään Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kiisti Cameronin sanomiset.
 
Obama epäonnistui neuvotteluissaan
 
Venäjän on nähty tukevan vahvasti Assadin hallintoa ja hänen sotilaallisia iskujaan kapinallisia ja mielenosoittajia vastaan Syyriassa. Venäjä on myös toimittanut Syyrian hallinnolle aseita.
 
Myös Kiina on vastustanut ulkopuolisten puuttumista Syyrian tilanteeseen ja hylännyt yhdessä Venäjän kanssa suunnitelmat sille, mitä ne pitävät ”pakotettuna vallanvaihdoksena” Syyriassa.
 
Obama myönsi epäonnistuneensa hiljattain käydyissä neuvotteluissa sekä Moskovassa että Pekingissä, sillä Kiina ja Venäjä jarruttavat Syyrian hallintoa vastaan suunnattuja pakotteita.
 
Syyrian kriisi lähti liikkeelle kansannoususta reilu vuosi sitten. Assadin armeijan ja kapinallisten yhteenotot ovat kiihtyneet viime viikkoina.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: Kiina Venäjä eivät anna periks


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表