芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 走进芬兰 » 芬兰要闻 » 正文

Virallinen anteeksipyyntö aborttiin pakotetulle naiselle

时间:2012-06-26来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:Feng Jianmei, 27, pakotettiin tekemn abortti, vaikka hn oli seitsemnnell kuulla raskaana. Tapaus aiheutti kohun, kun abortin jlkeisi kuvia Fengist julkaistiin netiss. Maakunnan perhesuunnitteluviranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan Zhenpin
(单词翻译:双击或拖选)
Feng Jianmei, 27, pakotettiin tekemään abortti, vaikka hän oli seitsemännellä kuulla raskaana. Tapaus aiheutti kohun, kun abortin jälkeisiä kuvia Fengistä julkaistiin netissä.
Maakunnan perhesuunnitteluviranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan Zhenpingin läänissä, jossa tapaus tuli ilmi ja kehottaneet lääninhallitusta tekemään perusteellisen selonteon alueen perhesuunnitteluoperaatioista, raportoi uutistoimisto Xinhua.
 
Zhenpingin viranomaiset väittävät Fengin suostuneen aborttiin vapaaehtoisesti, koska Fengin olisi ollut laitonta saada toinen lapsi. Hän oli synnyttänyt ensimmäisen lapsensa 2007.
 
Kuitenkin Kiinan laki kieltää abortit kuuden raskauskuukauden jälkeen. Viranomaiset myös painottivat että lain rikkomiseen sortuneita henkilöitä tullaan rankaisemaan asianmukaisten lakien ja säädösten mukaan.
 
Ihmisoikeusryhmät sanovat Kiinan yhden lapsen politiikan pakottavan naiset abortteihin, mutta Kiinan hallitus kieltää asian.
 
Paikallisten viranomaisten ylenemisen uskotaan perustuvan heidän aikaansaannoksiinsa tietyillä avainsektoreilla. Näihin uskotaan kuuluvan talouskasvu, yhteiskunnallisen vakauden ylläpito sekä Kiinan yhden lapsen politiikan noudattamisen valvonta. Väitetään että jotkut viranomaiset käyttävät äärimmäisiä keinoja täyttääkseen työtehtävänsä.
 
Monet nettikansalaiset ovat kuvailleet tapausta järkyttäväksi ja traagiseksi. ”On brutaalia lopettaa elämä, joka on tulossa maailmaan. Sydämeni särkyy tästä,” nettikansalainen nimimerkillä Fen Hong Shan Hu Hai sanoi kommentissaan Sina Weibossa, Kiinan Twitteriä vastaavassa palvelussa.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: Virallinen anteeksipyyntö abor


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表