芬兰语学习网

  • 高级搜索
  • 收藏本站
  • 网站地图
  • RSS订阅
  • 设为首页
  • TAG标签
  • TAG列表
  • 关键字列表
当前位置:首页 » 走进芬兰 » 芬兰要闻 » 正文

Kiinalaiset menestyivät Helsingin kansainvälisessä balettiki

时间:2012-06-20来源:互联网 进入芬兰语论坛
核心提示:Helsingin kansainvlisen balettikilpailun voittaja, 23-vuotias Wang Yun on Pohjois-Kiinassa sijaitsevan Liaoningin baletin ensitanssija. Hn on valmistunut balettitalon koulusta. Torstai-iltana pidetyss balettikilpailun gaalassa Suomen Kansal
(单词翻译:双击或拖选)
Helsingin kansainvälisen balettikilpailun voittaja, 23-vuotias Wang Yun on Pohjois-Kiinassa sijaitsevan Liaoningin baletin ensitanssija. Hän on valmistunut balettitalon koulusta.
 
Torstai-iltana pidetyssä balettikilpailun gaalassa Suomen Kansallisoopperassa Wang vastaanotti 15 000 euron arvoisen Gloria Grand Prix'n.
 
Balettikilpailuun osallistui tänä vuonna 69 tanssijaa 29 eri maasta. Kilpailijat esittivät sekä klassisen että nykytanssinumeron.
 
"Kiinalaisten tanssi oli jälleen kerran henkeäsalpaavaa. Wang Yun tulee mitä ilmeisemmin niittämään mainetta baletin saralla jatkossakin. Varmasti yksi salaisuus kiinalaisten menestykseen on se, että he harjoittelevat jopa 11 tuntia päivässä", kuvailee tapahtuman tiedottaja Mila Kajas-Virtanen.
 
Kiinalaisille sateli palkintoja
 
Naisten seniorisarjan voitti tänä vuonna Filippiinien Candice Adea, Suomen Maria Baranova sijoittui toiseksi ja Valko-Venäjän Ekaterina Oleynik kolmanneksi.
 
Miesten seniorisarjan ensimmäistä palkintoa ei jaettu tällä kertaa lainkaan. Toisen sijan jakoivat Kuuban Rodrigo Almarales ja Kiinan Ruichen Sun. Kolmannen palkinnon sai Romanian Andrei Cozlac.
 
Junioreissa Kanadan Alys Shee vei tyttöjen sarjan voiton, toiseksi tuli Kiinan Dingwen Ao ja kolmanneksi Yhdysvaltain Katherine Higgins. Pojissa paras oli Kiinan Taiyu He, toiseksti tuli Italian Gabriele Frola ja kolmanneksi Kiinan Jinchang Gu.
 
Tuomariston erityispalkinnon saivat Kiinan Ye Wang (paras ei-kilpaileva partneri) ja Filippiinien Jean-Marc Cordero (paras pas de deux -tekniikka).
 
Marimekko Dance Design -palkinto meni myös Kiinaan, kun koreografi Fei Bo palkittiin koreografiastaan Sacrifice.
 
Mariinski-teatterin ystävät Suomessa ry:n palkinnon parhaasta Tšaikovskin musiikin tulkinnasta saivat kiinalaiset Yun Wang ja Yang Jiao.
 
Finaaliin etenivät myös suomalaisnaiset Emilia Karmitsa sekä Emmi Pennanen, mutta he jäivät palkinnoitta. Myöskään Suomen kansallisbaletin Emrecan Tanis ei päässyt palkinnoille.
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%

热门TAG: balettikilpailussa


------分隔线---------- ------------------
[查看全部]  相关评论
栏目列表